URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Transport de residus líquids a Barcelona

Gestió i transport a Barcelona de residus líquids, empresa autoritzada

Si necessites ajuda pel transport de residus líquids i no disposes de les eines i vehicles necessaris, no dubtis en contactar amb nosaltres. A Limtec tenim tot el necessari perquè tot el procés de la gestió de residus líquids es dugui a terme de la manera més ràpida, eficaç i professional, garantint així als nostres clients una prestació de qualitat.

Som conscients de la importància de tenir un personal qualificat i experimentat, de manera que hem seleccionat a un grup amb un excel•lent perfil per a aquest tipus de tasques.

 

Com treballem?

Per a dur a terme el procés de transport de residus líquids a Barcelona Disposem de vehicles degudament autoritzats, d'acord amb la normativa ADR, i amb capacitats que varien entre els 5m3 i els 20m3 , el que facilita l'entrada a tota classe de garatges, soterranis o carrerons per la posterior neteja.

Som conscients de la importància que té la cura d'aquests líquids i el compliment de la normativa ambiental espanyola, per la qual cosa és una cosa que tractem des de l'exterior. Dins d'aquest tipus de residus líquids es poden trobar els perillosos o no perillosos i a cada cas apliquem les mesures oportunes.

 

Actualment prestem els nostres serveis de gestió i transport de residus líquids a Barcelona a diverses localitats de la província, com Terrassa, Manresa, Martorell, Sant Cugat, Sant Feliu, Esparreguera, Pallejà o Sant Esteve Sesrovires. No dubtis a contactar per sol•licitar pressupost.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos