URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Neteja d'arquetes a Barcelona

Servei a Barcelona de desembussos i neteja d'arquetes amb els millors preus

A Limtec som especialistes en la neteja d´arquetes a Barcelona. Estem a la teva disposició des del 2010, temps on hem destacat per la professionalitat i el compliment demostrat a cada treball que ens encarreguen.

Pel sanejament d'una casa és fonamental una arqueta. La funció d'aquests dipòsits és distribuir les aigües residuals, a fi d'evitar l'acumulació i producció de contaminació i olors dolentes a les canonades i, per tant, a l'interior de l'habitatge. L'arqueta ha d'estar sempre en les millors condicions, perquè el seu funcionament i el de les seves canonades sigui perfecte.

neteja d'arquetes a Barcelona

Com adonar-se´n que l'arqueta necessita una neteja?

L'ideal és fer-ho periòdicament, ja que la brutícia tendeix a acumular-se. Sabem que de vegades no es porta molt control sobre aquest tipus de neteja, però hi ha aspectes com la mala olor que poden indicar quan és més que necessari i urgent fer-ho. L'idoni és sol•licitar ajuda de professionals en neteja d'arquetes.

Com a mesura preventiva, per cuidar les teves arquetes és aconsellable que evitis al màxim llançar deixalles per les canonades, ja que aquestes, tard o d'hora, poden formar embussos allà o a l'arqueta.

Tot i les cures, l'ús fa que sigui necessària una neteja exhaustiva en un determinat moment. Et convidem a contactar amb nosaltres. A Limtec fem neteges d´arquetes a Barcelona amb tècniques d'alta pressió, per desembussar i desinfectar, aconseguint un dipòsit totalment lliure d'impureses

Tingues en compte que les arquetes també han de ser netejades de manera exhaustiva quan són traslladades, anul•lades o quan queden fora de servei. L'objectiu és que no hi hagi residus de contaminació que puguin repercutir negativament a la salut.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos