URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Neteja de tancs a Barcelona

Amb el nostre servei a Barcelona de neteja de tancs garantim l'òptim funcionament d'aquests dipòsits

Des del 2010, a Limtec som especialistes en neteges de tancs a Barcelona. Garantim als nostres clients un servei de qualitat, amb la serietat més gran i professionalitat. Tenim un equip de professionals altament qualificats i amb una àmplia trajectòria dins el sector de la neteja de tancs i tot tipus d'espais, canonades o desembussos en general.

A més a més, disposem de les eines i la millor i més avançada maquinària de neteja del mercat, la qual cosa ens avala com una empresa de prestigi.

neteja de tancs a Barcelona

Com treballem?

Portem a terme la neteja de tancs mitjançant de diferents tècniques, com l'alta pressió. Les arquetes i aquest tipus de dipòsits necessiten una posada a punt periòdica per així eliminar totes les substàncies nocives per la salut i desinfectar, amb el ferm propòsit de no contaminar el producte del seu interior.

També és important realitzar una neteja exhaustiva en el moment en què aquests dipòsits són traslladats, anul•lats o a llocs fora de servei.

A Limtec disposem de col•lectors, camions cisternes, cisternes, depuradores, dipòsits, tancs de fuel i condensadors de vapor, per prestar als nostres clients un servei immillorable.

Oferim els nostres serveis de neteja de tancs a Barcelona a les localitats de Terrassa, Manresa, Martorell, Sant Cugat, Sant Feliu, Esparreguera, Pallejà i Sant Esteve Sesrovires.

Gràcies als bons resultats collits durant aquests anys en tot tipus de serveis de neteja tècnica, ens hem convertit en una empresa d'obligada referència dins d'aquest sector. Per obtenir més informació o sol•licitar pressupost, contacta amb nosaltres sense compromís.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos