URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Empresa de desembussos a Barcelona

A la nostra empresa a Barcelona de desembussos som experts en fresat i segellat de canonades

Professionalitat, serietat i eficàcia. Aquestes són les claus que defineixen a la nostra empresa de desembussos a Barcelona. A Limtec som especialistes en neteges tècniques de canonades, grafits i fosses sèptiques, així com en experts en segellat i fresat de canonades. També ens ocupem de la gestió i transport de residus líquids.

La nostra experiència i nivell tècnic-professional ens han convertit en poc temps en una empresa de referència a Esparreguera i altres localitats de la província de Barcelona. Ens distingim de la competència per l'eficiència i la qualitat a cadascun dels nostres treballs i per emmotllar-nos al client pel que fa al temps i preus

Pel perfecte desenvolupament de cada un dels nostres projectes, tenim l'equipament i les eines més avançades del sector. També amb la quantitat necessària d'aquestes, per simultaniejar i cobrir cada treball per gran o complex que sigui. Entre el nostre equip i mitjans de treball tenim depuradores, condensadors de vapor, col•lectors, cisternes, dipòsit, tancs fuel i camions cisterna

empresa de desembussos a Barcelona

Com treballem?

Com a professionals dels desembussos a Barcelona, posem a disposició del client un assessorament professional sobre la nostra activitat.

Disposem d'un servei d'atenció directa i personalitzat per oferir consell i les millors solucions per a cada projecte que se'ns planteja. Tenim un equip de professionals experts, en contínua formació i amb clara orientació al client.

On treballem?

A Limtec oferim cobertura a una àmplia zona de la província. Prestem especial atenció a localitats i municipis de Terrassa, Manresa, Martorell, Sant Cugat, Sant Feliu, Esparreguera, Pallejà i Sant Esteve Sesrovires.

El nostre objectiu és poder consolidar i ampliar aquesta zona d'actuació i que cada vegada més clients dipositin la seva confiança a la nostra empresa de desembussos a Barcelona, neteja tècnica i gestió de residus.

No ho dubtis, si necessites els serveis d'una empresa de desembussos a Barcelona, truca'ns. Garantim una qualitat difícilment comparable amb altres empreses del sector. A més a més, oferim preus assequibles, adequats a cada treball, i som completament transparents a totes les nostres gestions.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos