URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Neteja de fosses sèptiques a Barcelona

Buidatge i neteja a Barcelona de fosses sèptiques, pressupostos sense compromís

Com empresa de desembussos, Limtec des del 2010 estem dedicats a les neteges de fosses sèptiques a Barcelona, Tenim un equip professional i qualificat, amb una àmplia trajectòria dins del sector, les eines necessàries per dur a terme tots els projectes que realitzem i els vehicles oportuns. D'aquesta manera garantim als nostres clients un servei de qualitat.

neteja de fosses sèptiques a Barcelona

Com treballem?

La neteja de fosses sèptiques de forma periòdica és essencial, ja que aquest tipus de construccions s'utilitzen pel tractament de les aigües brutes domèstiques en aquells llocs on no hi ha xarxa de clavegueram o l'abocament és tremendament contaminant.

Dins d'una fossa sèptica bacteris anaeròbics actuen ràpidament sobre les parts sòlides de l'aigua i les descomponen, per així aconseguir que l'orgànic es vegi reduït o eliminat en la seva totalitat. A Limtec disposem dels compostos químics específics per cada cas, una cosa fonamental ja que a cada fossa cal aplicar un producte o un altre.

Tenim l'experiència, els productes i els sistemes oportuns per cada tipus de neteja ja que volem que tots els nostres clients quedin plenament satisfets amb els nostres serveis. Treballem en diferents localitats de la província de Barcelona, com Terrassa, Manresa, Martorell, Sant Cugat, Sant Feliu, Esparreguera, Pallejà o Sant Esteve Sesrovires.

Si necessites una empresa experimentada en la neteja de fosses sèptiques a Barcelona, contacta amb nosaltres. Com a professionals del sector, posarem al teu abast solucions personalitzades i pressupostos a mida.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos