URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Segellat de canonades a Barcelona

Servei a Barcelona de fresat i segellat de canonades per eliminar obstruccions i fuites

Si necessites que una empresa de prestigi dins el sector de les neteges tècniques s'encarregui del fresat i segellat de canonades al seu habitatge, negoci o indústria no dubti a contactar amb nosaltres. A Limtec tenim els professionals qualificats, així com les eines i els mitjans necessaris per garantir als nostres clients uns bons resultats.

segellat de canonades a Barcelona

Com treballem?

A tot manteniment de xarxes de sanejament sempre es poden arribar a observar obstruccions, manca d'estanquitat o intrusions d'arrels, entre altres problemes. La solució passa per la neteja i el desembús de les canonades mitjançant la introducció d'un robot especial que maduixa les connexions i les deixa al mateix nivell que la secció del tub principal.

A la nostra empresa disposem d'un robot especialment creat pel fresat de canonades, amb el qual aconseguirem eliminar qualsevol element que obstrueixi el seu interior. D'aquesta manera evitem que hi hagi problemes de mal funcionament i fuites de costosa i lenta solució. El millor de tot és que ens permet operar sense obres, el que facilita la feina i no causa molèsties innecessàries als nostres clients.

Des del 2010, a Limtec realitzem treballs de segellat de canonades a Barcelona província, a localitats com Terrassa, Manresa, Martorell, Sant Cugat, Sant Feliu, Esparreguera, Pallejà o Sant Esteve Sesrovires.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos