URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Neteja de canonades a Barcelona

Tot tipus de treballs a Barcelona de neteja de canonades, inspeccions amb càmera

A Limtec estem especialitzats en la inspecció i neteja de canonades de qualsevol tipus des de fa anys, ja que tots els nostres empleats tenen una àmplia experiència dins el sector. Amb la nostra trajectòria hem aconseguit molt bons resultats, la qual cosa ens avala i ens posiciona com una empresa de referència dins el sector de la neteja de canonades a Barcelona.

A Limtec utilitzem una càmera d'inspecció de canonades. Amb ella podem conèixer de forma ràpida i sense obres l'estat total de les canalitzacions i actuar en conseqüència, ja sigui per dur a terme accions pel sanejament i inspecció de canonades com per la seva rehabilitació, segons les condicions en què es trobin les canonades i canalitzacions.

neteja de canonades a Barcelona

Com treballem?

Com professionals de la neteja de canonades a Barcelona, realitzem la inspecció mitjançant TV (CCTV) com a control de qualitat de les noves construccions, ja que aquest sistema permet conèixer la terminació real d´aquesta. Cada inspecció pot ser gravada en vídeo, el que ens permet realitzar fotografies instantànies d´enfonsaments, plagues, arrels o qualsevol problema d'interès, així com estudiar la seva solució més ràpida i eficaç.

A la nostra empresa també disposem d'un equip avançat, format principalment per una sonda transmissora i localitzador per conèixer el punt concret de l'avaria i la profunditat d'aquesta amb un mínim marge d'error. D'aquesta manera, aconseguim que la reparació o neteja de canonades sigui molt eficient i estalviar molts diners al client.

Si necessites realitzar la inspecció i neteja de les canonades d'una nova construcció, habitatge o negoci no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, som especialistes.

Prestem els nostres serveis de neteja de canonades a Barcelona a diferents localitats de la província, com Terrassa, Manresa, Martorell, Sant Cugat, Sant Feliu, Esparreguera, Pallejà i Sant Esteve Sesrovires.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos