URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Prova d'estanquitat a Barcelona

Pressupostos a Barcelona sense compromís per prova d'estanquitat, per canonades i juntes

A Limtec tenim professionals altament qualificats i amb una trajectòria demostrable en la realització de la prova d´estanquitat, neteges tècniques de tot tipus i el transport de líquids perillosos i no perillosos. La nostra empresa es va fundar el 2010 i des de llavors hem aconseguit molt bons resultats, el que ens ha posicionat com una companyia de prestigi i obligada referència.

Sabem que quan les juntes dels tubs a les xarxes de clavegueram no són estanques, es poden produir fuites i contaminar així les aigües subterrànies. Tot això perjudicaria els fonaments dels edificis més propers, entre diferents problemes en terrenys adjacents. Amb un control òptim d'estanquitat de les canonades i juntes podem realitzar un segellat i impedir un problema més gran.

prova d'estanquitat a Barcelona

Com treballem?

A Limtec tenim un sistema que utilitza un packer obturador que opera mitjançant aire o aigua per saber si una xarxa de canonades i juntes és estanca o no. També podem verificar cada junta i les connexions de tubs que aboquen en ella. Les pertinents comprovacions es realitzen en canonades noves, velles i en ús, amb seccions que oscil•len entre els 150 mm i els 2.000 mm.

Realitzem l´obertura prova d'estanquitat i si alguna junta no aconseguís la seva comesa procedim al segellat, amb els mitjans que incorporem a la nostra empresa. Efectuem aquest control de qualitat a totes les canonades, certifiquem el seu bon funcionament i si aquesta falla aconsellem dur a terme la reparació d'aquelles que presentin pèrdues.

Si creus que la teva xarxa pot tenir pèrdues, no dubtis en preguntar per la nostra prova d'estanquitat a Barcelona. D'aquesta manera t'estalviaràs problemes més greus. Estem a Esparreguera i prestem els nostres serveis en diferents localitats de la província, com Terrassa, Manresa, Martorell, Sant Cugat, Sant Feliu, Pallejà o Sant Esteve Sesrovires.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos