URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Prevenir embussos a les canonades

Consells per prevenir embussos a les canonades de casa

prevenir embussos a les canonades

A patis, balcons i jardins és molt comú tenir instal•lades reixetes i salvafulles. En aquests elements la quantitat de fulles, terra i altres elements naturals es colen fàcilment a les canonades, el que produeix embussos amb freqüència. Per aquesta raó, hem de revisar-les.

Encara que sigui evident, moltes vegades llancem residus no degradables pels desguassos. Sovint les compreses, gases o altres elements higiènics no degradables es converteixen en la raó dels embussos. Fins i tot el paper degradable pot acumular-se a la brutícia de les canonades. Hem de, per tant, evitar llençar aquests residus.

Els sifons a les canonades dels lavabos i cuines també necessiten ser revisats amb freqüència, almenys una vegada al mes. En ells se solen acumular pèls o pell seca.

Els olis, els greixos i les solucions olioses són un parany fatal per les nostres canonades. Sol ser habitual que aquestes substàncies s'adhereixin a les parets dels conductes generant la seva obstrucció. Això és a causa que generen acumulació de sediment i, per tant, redueixen la cavitat.

Els desembussos sòlids, com ara bicarbonat, sosa càustica o similars, no són recomanables ja que si no aconsegueixen dissoldre l'embús es poden fondre amb l'aigua solidificant i formant una pedra.

Font: castillodesatascos.com

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos