URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Reparació de baixants a Barcelona

Inspecció i reparació de baixants, preus sense competència a Barcelona

A Limtec treballem des del 2010 en la inspecció de baixants i en la seva posterior reparació, amb grans resultats. La inspecció de les canalitzacions que duem a terme ens permet visualitzar qualsevol defecte d'estructura i marcar el punt exacte d´aquest. D'aquesta manera aconseguim estalviar en els costos de reparació de baixants i garantir una excel•lent relació qualitat-preu.

Sabem l'important que és la inspecció de baixants sense obra, per això treballem amb un sistema per trobar el problema sense necessitat de dur a terme una obra.

A la nostra empresa tenim un equip de professionals altament qualificats i amb àmplia trajectòria dins d'aquest sector. Així mateix, disposem de les eines, màquines i productes adequades per dur a terme cada projecte de neteja.

reparació de baixants a Barcelona

Treballem amb equips d'última generació

  • Una càmera digital amb capçal flexible per la fàcil utilització en baixants amb corbes o colzes (té un diàmetre de 40 mil•límetres el que permet un fàcil accés a petites canonades).
  • Un tambor de 30 metres de cable rígid amb pantalla LCD i gravació d'imatges.

 

Hi ha fuites que requereixen una ràpida reparació de baixants, ja que si no s'actua amb rapidesa el problema s'agreujarà i llavors s'haurà d'aplicar altres sistemes més costosos amb un temps estimat molt superior.

Si creus que tens un problema al baixant del teu negoci, comunitat de veïns, magatzem, habitatge particular o oficina, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T'assessorarem i oferirem un pressupost sense compromís.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos