URGÈNCIES 24H · 937 778 955 · 635 537 365

desembussos de canonades a Barcelona

Neteja de grafits a Barcelona

Gràcies al nostre servei a Barcelona de neteja de grafits eliminem tot tipus de pintades

A Limtec tenim un equip de professionals altament qualificats i amb una àmplia trajectòria per tot tipus de treballs de neteja de grafits a Barcelona.

Utilitzem un sistema de sorrejat i granallat per la rehabilitació de façanes. Els bons resultats collits fins a la data ens han col•locat com una empresa de referència obligada dins el sector de la neteja de grafits a Barcelona.

A la nostra empresa tenim la tecnologia necessària per dur a terme qualsevol projecte de neteja i el tractament de superfícies. Treballem amb una màquina de projecció a baixa pressió i l'abrasiu adequat per cada superfície. Oferim un servei de qualitat per així aconseguir la plena satisfacció de tots els nostres clients.

neteja de grafits a Barcelona

On podem eliminar grafitis?

Escoles i instituts, negocis de tot tipus, edificis oficials amb gran afluència, centres esportius i estadis, empreses i naus industrials, entitats financeres, trens, aparadors de comerços, botigues, garatges comunitaris...

Com ho fem?

Aquest tipus d'eliminació no és fàcil. Utilitzem productes específics que se centren en el grafit, sense danyar la pintura de la superfície tractada. L'objectiu és eliminar completament la pintada o pintades sense deixar empremta. De vegades és inevitable que quedin ombres i petites taques.

A Limtec prestem els nostres serveis a les localitats de Terrassa, Manresa, Martorell, Sant Cugat, Sant Feliu, Esparreguera, Pallejà i Sant Esteve Sesrovires. Si vols contractar els nostres serveis de neteja de grafits a Barcelona no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'atendre't i assessorar-te en funció de les teves necessitats i pressupost.

desatasco urgente en Barcelona

Empresa de desembussos a Barcelona

Professionalitat, serietat i eficàcia. Aquestes són les claus que defineixen a la nostra empresa de desembussos a Barcelona. A Limtec som especialistes en neteges tècniques de canonades, grafits i fosses sèptiques, així com en experts en segellat i fresat de canonades. També ens ocupem de la gestió i transport de residus líquids

La nostra experiència i nivell tècnic-professional ens han convertit en poc temps en una empresa de referència a Esparreguera i altres localitats de la província de Barcelona. Ens distingim de la competència per l'eficiència i la qualitat a cadascun dels nostres treballs i per emmotllar-nos al client pel que fa al temps i preus.

LIMTEC

  C/ Doctor Pere Pons, 24 ,
Esparreguera, 08292, (Barcelona)

  937 778 955

  635 537 365

Localització

Segueix-nos